Naslov: Moja Mala retriverica :))) ned vel 10, 2008 3:59 pm
Evo ljudovi to je moja "mala" retriverica Mala. I,kao i svo ostali golden retriveri,dobročudne je naravi i odožava se igrati i družiti s ljudima te je jako inteligentna. Ona ima tri godine.Obožava snijeg i vodu...Ne znam što da više napišem .Ako vas nešto zanima pitajte Eto,slike govore više od riječi,pa pogledajte: Mala i njezin otac Carlos: Tu je još uvijek Mala zbilja bila mala : Evo malo snježnih slikica od Male: "Njami....kako je fin taj snijeg!!" :inlove: Evo jedna starija božićna slikica: Napravila sam mali slideshow o Malo,pa ako vam se da pogledajte. A evo i malo slikica: "udobna" poza ovako je već bolje..... borba s granom ... ...Mala je pobijedila smiješak... ....ovo je njezina dekica,njen jastuk i njeno mijesto :wink: Mala jako voli moj mobitel,pa mu daje puse i pusice kada ju ja pokušavam slikati,pa su tako nastale ove fotke:
Napokon nam je došlo malo sunca... ...pa smo se razveselili kopajući tunel do Kine... ....sunčnam se poslije sakrilo,pa smo stali s kopanjem tunela . Ali smo zato malo pozirali: ...pa malo galopa(oprostite zbog mutnoče...) :wink: ("Ja i blatna smijem na svoj kauč.Heheh") Evo još jedna s Malom i Dorom od neki dan: moja mala kaubojka :
Nadam se da vam se sviđa moja maza Pozzz
retrieverica Administrator
Broj postova : 140 Join date : 03.02.2008 Age : 32 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Moja Mala retriverica :))) ned vel 10, 2008 4:05 pm
joooooooooj beeeebaaaaa!!!! moram ja stavit slike od svog retrievera........... zamisli...........3 retrievera na jednom forumu
Niky
Broj postova : 19 Join date : 10.02.2008
Naslov: Re: Moja Mala retriverica :))) ned vel 10, 2008 4:07 pm
Da..... Stavi slikice Ja obožavam retrivere i odmalena mi je želja imati jednoga. Eto,želja mi se ispunila
golden retriverica Moderator
Broj postova : 67 Join date : 05.02.2008
Naslov: Re: Moja Mala retriverica :))) pon vel 11, 2008 3:41 pm
bas je ljepa,bas,tri retrivera na forumu,2 kujice 1 pas. podsjeca me na moju isto ''malu'' lunicu. RETRIVER RULES!!!
Niky
Broj postova : 19 Join date : 10.02.2008
Naslov: Re: Moja Mala retriverica :))) pon vel 11, 2008 3:43 pm
Hhehe...da Ovo je ona na mom avataru Mišek moj mali!!!
golden retriverica Moderator
Broj postova : 67 Join date : 05.02.2008
Naslov: Re: Moja Mala retriverica :))) pon vel 11, 2008 3:45 pm
ja trebam smanjiti sliku da si stavim na avatar moju kuzu(kuža=slivenski kujica)
retrieverica Administrator
Broj postova : 140 Join date : 03.02.2008 Age : 32 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: Moja Mala retriverica :))) pon vel 11, 2008 3:47 pm
sad ću ja stavit slike od svog ćupavca, samo da ih smanjim